ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε., που δραστηριοποιείται από το 1979 στον χώρο της τεχνολογίας των μετάλλων, διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, προκειμένου να παρέχει αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της .

services content image 1services content image 2

1) Τμήμα SERVICE

Εκτός από τους υπευθύνους πωλήσεων, που είναι ως επί το πλείστων μηχανολόγοι και άρα γνωρίζουν σε βάθος τους εξοπλισμούς, η εταιρεία διαθέτει τμήμα SERVICE με 2 ειδικευμένους τεχνικούς, πιστοποιημένους από τους οίκους με τους οποίους η εταιρεία έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια των 40 και πλέον χρόνων δραστηριότητας της.

Ειδικότερα, το τμήμα SERVICE της εταιρείας ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. παρέχει :

  • Τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων, είτε στο εξοπλισμένο συνεργείο της, είτε (εάν είναι εφικτό) στην έδρα του πελάτη.
  • Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη, σε σοβαρές περιπτώσεις και εκτός ωρών λειτουργίας, προκειμένου να επιλυθούν τυχόν προβλήματα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο
  • Ταχύτατη παράδοση ανταλλακτικών και αναλωσίμων
  • Πραγματοποίηση Διακρίβωσης μηχανών

services content image 3

2) Τμήμα πωλήσεων

Το προσωπικό του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας , διαθέτει υψηλή εξειδίκευση.
Πραγματοποιεί επιδείξεις των εξοπλισμών στην έδρα του πελάτη και παρέχει τη δυνατότητα της δοκιμής τους, ώστε να διαπιστώσουν την άριστη ποιότητά τους.
Εξυπηρετεί τον πελάτη με μηχανές δοκιμών, σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, λόγω βλάβης ή εκκρεμότητας παραγγελίας.

3) Αναβαθμίσεις Παντογράφων κοπής

Οι ειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας μπορούν να προτείνουν λύσεις όπως: Τοποθέτηση ελέγχου ύψους, Αναβάθμιση του CNC (μερική αλλά και πλήρη), των κινητήρων, των drives, της μηχανής plasma και του λογισμικού, για θεαματική βελτίωση της ποιότητας, της ταχύτητας κοπής και της αξιοπιστίας των παντογράφων κοπής.

4) Διατάξεις ασφαλείας αερίων WITT Γερμανίας & Έλεγχος καλής λειτουργίας τους

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Οίκου WITT Gasetechnik Γερμανίας, εκτός από την πώληση των διατάξεων, η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένη και για τον έλεγχο καλής λειτουργίας τους για την πρόληψη και την άρση του επαγγελματικού κινδύνου, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 19 του Ν.1568/1985 «Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων». Ο έλεγχος γίνεται με Πιστοποιημένο Όργανο Ελέγχου του Οίκου, από εξειδικευμένο τεχνικό. Δίδεται σχετικό Πιστοποιητικό Ελέγχου.